Sert konuştu!I Bu böyle gitmez!

Rizespor Teknik direktörü Uğur Tütüneker, Antalyaspor ile sezonun en önemli maçına onayacaklarını söyledi. Lig'de 3 puan gerisinde bulundukları Antalyaspor ile çok ciddi bir maç oynayacaklarının altını çizen Tütüneker, "Bu maçta üst düzeyde mücadele etmek

Sert konuştu!I Bu böyle gitmez!
Rizespor Teknik direktörü Uğur Tütüneker, Antalyaspor ile sezonun en önemli maçına onayacaklarını söyledi. Lig'de 3 puan gerisinde bulundukları Antalyaspor ile çok ciddi bir maç oynayacaklarının altını çizen Tütüneker, "Bu maçta üst düzeyde mücadele etmek zorundayız. Çok önemli ve kritik bir maç oynayacağımızdan en iyi şekilde hazır olmalıyız" dedi. Özellikle orta sahada dirençli olmak zorunda olduklarını belirten Tütüneker, "Antalyaspor ofansif bir futbol oynuyor. Önce önlemlerimizi alacağız. Sonra kendi işimize bakacağız. Oyunu hem ofansif hem de defansif olarak iki yönlü oynamamız lazım” dedi.
 
BİZ DE YAPABİLİRİZ
 
Rizespor'un 17 maçta 1 galibiyet aldığına dikkat çeken Uğur Tütüneker, "Duruma böyle baktığımız zaman insanın morali bozuluyor. Bunu bende düşündüğümde tereddüt ediyorum. Ama bu böyle oldu diye böyle gidecek diye bir şey yok. Geçen sezon Akhisar Belediye 24. hafta da sonuncuydu. Sonradan çıkışa geçip lig'de kaldı. Bunu bizde yapabiliriz ve böyle umut etmeliyiz. Tek yapmamız gereken defansif ve ofansif olarak oyunumuzu geliştirirsek daha iyi oluruz. Antalyaspor maçını kazanarak çıkışa geçeceğiz" dedi.
 
İSTEDİĞİMİZİ ALACAĞIZ
 
Bu potansiyelin takımında var olduğunu belirten Uğur Tütüneker, Antalya maçı çok önemli. Zorlu deplasmandan istediğimizi alarak döneceğiz. İnancımız bu yönde" dedi. Sakat oyuncuların durumu hakkın da bilgi veren Tütüneker, "Lualu takımla birlikte çalışıyor. Durumuna göre görev alabilir. Takımdan ayrı çalışan Engin'i risk etmeyeceğiz. Kendisini Beşiktaş maçına hazırlayacağız. Sercan’da hasta olduğundan Antalya maçında oynayamayabilir" dedi.
 
TEK TEK BAKIYORUZ
 
Önlerindeki 3 maçın 2 sini kendi sahalarında oynayacaklarını ifade eden Uğur Tütüneker, “Biz maçlara tek tek bakıyoruz. Şuanda tamamen Antalyaspor maçına konsantre olduk. Başka bir şey de düşünmek istemiyorum. Her maçın kendi karakteri var.  Rakibimiz 6-7 maçtır kazanamıyor. Bu bir avantaj olabilir ama biz kendi işimizi en iyi şekilde yapmamız gerek. Bizim bir mantalitemiz olacak ve bunu ortaya koyacağız. Rakibimizin eksik, zayıf ve iyi yanlarını tek tek tespit ettik" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler