Sermaye artırımında başarı sağlandı mı?

Trabzonspor Genel Müdürü Sinan Zengin, sermaye artırımında yüzde yüz başarı sağladıklarını söyledi. Geçtiğimiz günlerde sermaye artırımına giden Trabzonspor kulübü, ortaklarından ve yatırımcısından tam destek aldı. Kulüp genel müdürü Sinan Zengin, sermaye

Sermaye artırımında başarı sağlandı mı?

Trabzonspor Genel Müdürü Sinan Zengin, sermaye artırımında yüzde yüz başarı sağladıklarını söyledi. 

Geçtiğimiz günlerde sermaye artırımına giden Trabzonspor kulübü, ortaklarından ve yatırımcısından tam destek aldı. Kulüp genel müdürü Sinan Zengin, sermaye artırımında yüzde yüz bir başarı sağladıklarını belirterek, "Sermaye artırımında hedeflediğimiz 75 milyon TL tutarındaki artırımın tamamının ortaklar tarafından yapılan katılım ile sağlandı ve böylelikle toplam sermayenin 25 milyon TL'den 100 milyon TL'ye yükseltildi" dedi.

Genel Müdür Sinan Zengin, 75 milyon TL'lik sermaye artırımının 38 milyon 250 bin TL'nin kulüp bünyesinden karşılandığını, 36 milyon 750 bin TL'nin ise dışarıdaki ortaklarımızın katkılarından sağlandığını ifade etti.

"SERMAYE ARTIRIMINDA YÜZDE YÜZ BAŞARI SAĞLANDI"

Sermaye artırımındaki bu yüzde yüzlük başarının, Trabzonspor hissesine ve yapılan sermaye artırım modeline duyulan güveni göstermesi açısından da son derece önemli olduğunu vurgulayan Zengin, Trabzonsporun tüm ortaklarına sermaye artırımına katılımlarından dolayı teşekkür etti. Kulübün finansal yapısının güçlendirilmesi ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşturulabilmesi adına yapılması gereken daha bir çok çalışma olduğunu belirten Zengin, bundan sonraki dönemlerde de benzer çalışmaların artarak devam edeceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor