Serkan ve Engin sakatlandı

Trabzonspor’un sabah idmanında Engin ve Serkan sakatlandı.Trabzonspor’un hazırlıklarını sürdürdüğü Hollanda kampında çalışmalar devam ediyor. Bugünkü idmanda sakatlığı bulunan Glowacki düz koşu yaparken, kaleci Onur salonda çalışmalarını sürdürdü. Bunun h

Serkan ve Engin sakatlandı

Trabzonspor’un sabah idmanında Engin ve Serkan sakatlandı.

Trabzonspor’un hazırlıklarını sürdürdüğü Hollanda kampında çalışmalar devam ediyor. Bugünkü idmanda sakatlığı bulunan Glowacki düz koşu yaparken, kaleci Onur salonda çalışmalarını sürdürdü. Bunun haricinde idman esnasında Serkan sol dizinden hafif sakatlandı, Engin ise sağ kasığından sakatlandı.

Hollanda’da da yaşayan Nijmegende yaşayan Türk iş adamları Mehmet Şentürk ve Zekeriya Çiçek ise Trabzonspor teknik patronu Şenol Güneş’e çiçek verdiler.

Bu arada idmanı yarıda bırakan Serkan ve Engin’in ise çok ciddi bir sakatlığı olmadığı tedbir için idmanı yarıda bıraktıkları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler