Serkan Şampiyonluğa İnanıyor

Serkan Balcı, çok iyi bir kadroya sahip olduklarını belirterek, çok çalışmayan hiç kimsenin kadroda yer bulamayacağını kaydetti.

Serkan Şampiyonluğa İnanıyor

Serkan Balcı, çok iyi bir kadroya sahip olduklarını belirterek, çok çalışmayan hiç kimsenin kadroda yer bulamayacağını kaydetti. Trabzonspor forması altında şampiyonluk yaşamak istediğini dile getiren Serkan Balcı, "İnanarak mücadele edersek, hedefimizi bilirsek, o doğrultuda çalışırsak, özlenen şampiyonluğun geleceğine inanıyorum. Trabzonspor büyük bir camia. Ben de burada büyük bir aşama kaydedeceğime inanıyorum. Hedefim, Trabzonspor'da şampiyonluk yaşayarak yeniden A Milli Takım formasını giymek. Zamanla giyeceğime de inanıyorum. Eksik yönlerimi gidermek için çok çalışıyorum" dedi.

Serkan Balcı, 'Avrupa'dan teklif gelmesi durumunda gitmek ister misin?' şeklindeki soruya, Trabzonspor ile 2 yıllık sözleşmesi olduğunu belirterek, şu anda sadece Trabzonspor'un başarısı için mücadele etmeyi düşündüğünü ifade etti. Takımdaki arkadaşlık ortamının çok iyi olduğunu kaydeden Serkan Balcı, "Onun için çok rahatım. Bu nedenle hiç huzursuzluk yaşamadım. Her şey benim için çok güzel gidiyor. Takım içinde herkesle çok iyi anlaşıyorum. Bana en yakın olarak Ayman ve Mustafa Keçeli var" dedi.

Orta sahanın her bölgesinde oynayabileceğini belirten Serkan Balcı, buna karşın nerede görev verilirse verilsin elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağını söyledi. Serkan Balcı, en beğendiği futbolcuların ise Tuncay Şanlı, Eto'o, Cristiano Ronaldo ve Gattuso olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor