Serkan Pazar’da

Transfer çalışmalarını sürdüren Pazarspor, bombaları patlatmaya başladı. Mavi-Beyazlılar, transferdeki ilk bombasını da Derince Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Serkan Çelik’i renklerine katarak patlattı. Beşiktaş alt yapısından yetişen 25 yaşındaki oy

Serkan Pazar’da
Transfer çalışmalarını sürdüren Pazarspor, bombaları patlatmaya başladı. Mavi-Beyazlılar, transferdeki ilk bombasını da Derince Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Serkan Çelik’i renklerine katarak patlattı. Beşiktaş alt yapısından yetişen 25 yaşındaki oyuncu Serkan,  İnegöl, 72 Batman spor, Yozgat, Batman Petrolspor A.Ş Siirt ve Derincespor takımlarında forma giyindi.
 
SEVİNÇLİYİZ
 
Orta sahanın ortasında görev yapan oyuncu, 3. Ligde 134 maçta 8 gol atma başarısı gösterdi. Pazarspor Futbol Şubesi As Başkanı Ekrem Karabekir, Serkan Çelik’i renklerine kattıkları için sevinçli olduklarını söyledi. Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Karabekir, “Bu hafta transfer çalışmalarımıza biraz daha hızlandıracağız ve ilk kampımıza kadar yaklaşık 8-10 sporcuyu kadromuza dahil edeceğiz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler