Serkan Balcı'dan iddialara cevap!

Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklama Serkan Balcı ile ilgili iddialara açıklık getirildi.Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Bazı medya organlarında, şike operasyonundan tutuklu iki şahsın teknik takibe takılan telefon konuşmalarınd

Serkan Balcı'dan iddialara cevap!

Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklama Serkan Balcı ile ilgili iddialara açıklık getirildi.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Bazı medya organlarında, şike operasyonundan tutuklu iki şahsın teknik takibe takılan telefon konuşmalarında futbolcumuz Serkan Balcı’nın, geçtiğimiz sezon Beşiktaş’la oynanan lig maçında bilerek oyundan atıldığı yönünde ifadeler kullandıkları bilgisi yer almaktadır.

Oyuncumuz Serkan Balcı, konuyla ilgili olarak yönetim kurulumuza bahse konu kişilerle hiçbir diyaloğunun bulunmadığını, hatta kendilerini tanımadığını dahi açıkça dile getirerek, bugüne kadar futbol hayatı boyunca şerefiyle mücadele ettiğini, bundan böyle de aynı şekilde yoluna devam edeceğini vurgulamıştır.

Böylesine bir davranış içerisine girmesinin mümkün olamayacağını vurgulayan Serkan Balcı, gerektiğinde söz konusu haberler hakkında şahsen yasal süreci başlatacağının da bilgisini vermiştir.

Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak takım kaptanlarımız arasında yer alan bu sporcumuza güvenimiz sonsuzdur.

Serkan Balcı, takımımızın en önemli oyuncularından biridir ve kulübümüzün formasını giymeye başladığı ilk günden itibaren gerek verimi gerekse de davranışlarıyla her zaman örnek olmuştur.

Bu gerçekler ışığında beklentimiz, oyuncumuzun delilsiz suçlamalara muhatap edilmemesidir.

Ülke futbolu adına son derece kritik bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde tüm kesimleri bir kez daha sağduyulu davranmaya çağırıyor, suçluyla suçsuzun ayrımının sadece adaletin hassas terazisi tarafından belirlenmesini arzuladığımızı kamuoyuna  duyuruyoruz.

Saygılarımızla" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor