Şerif Özgür İl Genel Meclisinde

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür, Trabzon'da 2011 yazında düzenlenecek olan 2011 Gençlik Oyunları'nı en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi. İl Genel Meclisi toplantısında konuşan Özgür, 2011 Avrupa Gençlik Festivali'nin, Trabzon için her b

Şerif Özgür İl Genel Meclisinde
Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür, Trabzon'da 2011 yazında düzenlenecek olan 2011 Gençlik Oyunları'nı en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

İl Genel Meclisi toplantısında konuşan Özgür, 2011 Avrupa Gençlik Festivali'nin, Trabzon için her bakımdan önemli olduğunu hatırlattı. 2011 Avrupa Gençlik Festivali'nin Avrupa'nın en önemli organizasyonları arasında yer aldığını vurgulayan Özgür “Burada yarışan genç sporcular yarın olimpiyatlarda büyük başarılara imza atacaklardır. Spora yatırım her bakımdan kazandırmaktadır. Trabzon son dönemlerdeki spor yatırımlarla her anlamda örnek bir kent görünümünü almıştır” dedi.

Olimpiyatların en büyük kazanımlarından birisinin de, modern bir şehir oluşturulmasına katkı yapması olduğunun altını çizen Özgür “Şehirler, her bakımdan büyüyüp gelişirken, aynı zaman da güzelleşmektedirler. Trabzon'un dünyaya pazarlayacağı doğal, kültürel ve ekonomik değerleri vardır. 2011'i gerçek anlamda değerlendirmeliyiz” diye konuştu.
Şerif Özgür, 2003 yılında 49 olan tesis sayısının bu yıl itibarıyla 91'e ulaştığını kaydederek Pelitli beldesinde yapımına başlanan 5 bin seyirci kapasiteli spor salonu, Mehmet Akif Ersoy Spor Kompleksi'nde yapılacak olan çatısı açılır kapanır atlama kuleli yüzme havuzu ve Söğütlü'deki atletizm sahasında yapılacak olan betonarme tribün hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler