Sergen'den Yalanlama Geldi

Eskişehirspor'un büyük umutlarla transfer ettiği Sergen Yalçın'ın Bolu ve Nevşehir kamplarında sakatlığını öne sürerek antremanlara katılmamasının teknik kadroyu kızdırdığı haberleri basında yer almış, hatta Başkan Nebi Hatipoğlu Teknik Direktör Metin Diy

Sergen'den Yalanlama Geldi

Eskişehirspor'un büyük umutlarla transfer ettiği Sergen Yalçın'ın Bolu ve Nevşehir kamplarında sakatlığını öne sürerek antremanlara katılmamasının teknik kadroyu kızdırdığı haberleri basında yer almış, hatta Başkan Nebi Hatipoğlu Teknik Direktör Metin Diyadin'in raporu doğrultusunda Sergen'e para cezası verebileceklerini söylemişti.

Bu haberlerin ardından Sergen Yalçın, Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi'ne bağlanarak konuya açıklık getirdi.

Tecrübeli yıldız, "2 kamp dönemi geçirdik ikisi de iyi geçti. Böyle bir problem yok, nereden çıktı bilmiyorum. İlk kampı Bolu'da yaptık, tamamında vardır. İkinci kampı Nevşehir'de yaptık 15 gün, orada da vardım. Hocamla da hiçbir problem yok. Arka adalemde bir problem vardı, geçen sene arka adalem yırtılmıştı. Son 2 hazırlık maçında oynamadım. Bir problem yok, varsa da benim haberim yok." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor