Sergen Yalçın’dan Trabzonspor sözleri! “İyi bir kadrosu var”

Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu. 

Sergen Yalçın’dan Trabzonspor sözleri! “İyi bir kadrosu var”

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın yeni sezon öncesinde basın toplantısı düzenledi.

TRABZONSPOR’UN İYİ BİR KADROSU VAR

Trabzonspor'un iyi bir kadrosu olduğunu belirten Sergen yalçın, "Rakiplerimiz güçlendi. Belli bir iskelet kadroları var. Fenerbahçe biraz fazla transfer yaptı. Başakşehir ve Trabzonspor’un zaten iyi kadroları var. Galatasaray’ın da öyle bizde onların biraz gerisindeyiz. Geçen sezondan 9-10 oyuncumuz ayrıldı. Hemen hemen yüzde 70’ini kaybettik takımın. Bu sene de kattığımız oyuncular tabi ki şuanda yeterli değil. Önümüzde zaman var. Geniş ve alternatifli bir kadro istiyoruz. 3 Günde bir maç var ikinci yarı daha ağır bir maç trafiği var. Görüştüğümüz oyuncular var.  Bizi hedefe götürecek oyuncular katmak istiyoruz" dedi.

NKOUDOU TRABZONSPOR MAÇINDA YOK

Sergen Yalçın, Nkoudou’nun durumu ile ilgili “Nkoudou iyi bir oyuncu atletik bir oyuncu ama sakatlık sorunu yaşıyor. 50 maçın belki 30’unda onu oynatacağız ama diğerlerinde başka birini oynatmamız lazım. Nkoudou’nun sakatlığı var, muhtemelen Trabzonspor maçında da oynamayacak.  Sonraki maçada hazır olur mu bilmiyorum ama olmayabilir. Sezon içinde maksimum faydayı almaya çalışacağız” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler