Sergen Yalçın'a büyük şok!

Sergen Yalçın Gaziantepspor'un berabere kalmasıyla adeta yıkıldı. Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında alt sıraları çok yakından ilgilendiren mücadelede Gaziantepspor, taraftarı önünde Eskişehirspor ile karşılaştı. 90 dakika sonunda taraflar karşılıklı g

Sergen Yalçın'a büyük şok!

Sergen Yalçın Gaziantepspor'un berabere kalmasıyla adeta yıkıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında alt sıraları çok yakından ilgilendiren mücadelede Gaziantepspor, taraftarı önünde Eskişehirspor ile karşılaştı. 90 dakika sonunda taraflar karşılıklı gollerle sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.
 
90+2'DE PENALTI KAÇTI
 
Ev sahibi ekibin karşılaşmadaki tek golünü 7. dakikada Elyasa Süme kaydetti. Eskişehirspor'un golünü ise 52. dakikada penaltıdan Nadir Çiftçi attı. Karşılaşmanın 90+2. dakikasında Gaziantepspor Emre ile bir penaltıdan yararlanamadı. Fenerbahçe maçında takımın başında yer almayan Sergen Yalçın, çıktığı ilk maçta penaltının kaçmasıyla birlikte adeta yıkıldı.
 
GAZİANTEP 33, ES-ES 30 PUANDA
 
Bu sonucun ardından Gaziantepspor ligdeki puanını 33'e çıkarırken, Eskişehirspor'un puanı 30 oldu.

 

Süper Lig'in 33. haftasında Gaziantepspor deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Eskişehirspor ise gelecek hafta sahasında Medipol Başakşehir'i konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler