Sergen Yalçın: Trabzonspor ligin en flaş takımı

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın maç öncesinde konuştu

Sergen Yalçın: Trabzonspor ligin en flaş takımı

Süper Lig’in 12. Haftasında Trabzonspor’un konuk olacağı Beşiktaş’ın teknik direktörü Sergen Yalçın maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

Yalçın şöyle konuştu;
Zaman zaman takımlarda iniş çıkışlar olabilir bunlar normal. Bu sene yaşadığımız sıkıntılar ritmimizi ve takım psikolojisini aşağıya düşürdü. Şampiyonla Ligi sonrası psikolojisini yükseltmek kolay değil. Trabzonspor ligin flaş takımı. Onları ve Abdullah Hocayı tebrik ediyorum. Çok çalışamadık Perşembe akşamı geldik zaten. 1 saat çalışmamız oldu. İyi bir oyun sonucu kazanmak istiyoruz. Derbi maçları zordur iyi bir takımla oynayacağız.

Batshuayi'nin sakatlığı var onu kullanamaycağız. Şampiyonlar Ligi'nde alınan kötü sonuçlar moralleri bozuyor. Sakatlıklar oluyor. Tekrar oyuncuları adapte etmeye çalışıyoruz. Bugün de iyi bir skorla kazanmak istiyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor