Sergen Yalçın: Çok rahat kazanabilirdik

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu

Sergen Yalçın: Çok rahat kazanabilirdik

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor'un Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldığı maçın sonunda siyah beyazlıların teknik direktörü Sergen Yalçın değerlendirmelerde bulundu.

Sergen Yal.ın şöyle konuştu;

Bugünkü beraberlikle yarışın içinde olduğumuz söylenemez. Güzel maç oldu. İki taraf ta iyi mücadele etti. Performansımızdan memnunum. Kazanmak için herşeyi yaptılar. Böyle maçlarda küçük ayrıntılar sonuç yaratıyor. Bir çok pozısiyonumuz var bunları atmamız lazım. Atamadık, inanılmaz pozisyonlar kaçırdık. Bizim için pozitif bir maç oldu. Ligin sonunda nerede bitirebilirsek orada bitireceğiz. Kazanmak istiyoruz, bu isteği de gösterdiler. Oyun olarak bizim kontrolümüzde olan bir oyundu. Çok rahat kazanabileceğimiz bir maçtı. Bu sezonu bitirip yeni bir yapılanma yapmak istiyoruz.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler