Şeref Bektaşoğlu isyan etti

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Tokatspor'a 3-1 yenilen Arsinspor'un asbaşkanı Şeref Bektaşoğlu, hakemin maçı adil yönetmediğini ileri sürerek, rakipleri karşısında puan alabilecek bir oyun ortaya koyduklarını belirtti. Bektaşoğlu, yaptığı açıklamada, l

Şeref Bektaşoğlu isyan etti

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Tokatspor'a 3-1 yenilen Arsinspor'un asbaşkanı Şeref Bektaşoğlu, hakemin maçı adil yönetmediğini ileri sürerek, rakipleri karşısında puan alabilecek bir oyun ortaya koyduklarını belirtti.

Bektaşoğlu, yaptığı açıklamada, lider Tokatspor karşısında inanılmaz iyi bir futbol ortaya koyduklarını belirterek, ''Takım bu maçta dirileşti, iyi futbol ortaya koydu. Kesinlikle bu maçta yenilgiyi hak etmedik, lider Tokatspor'a karşı çok iyi futbol sergiledik'' dedi.

Bu maçta iki pozisyonda topun direkten döndüğünü ifade eden Bektaşoğlu, şöyle devam etti:
''Rakip oyuncuya hiç temas olmadığı pozisyonda hakem frikik verdi ve golü yedik. Hakem maçı adil yönetmedi, resmen hakemle maçı aldılar. Hakem maçı adil yönetmiş olsaydı bu maçtan puan alacaktık. Önümüzde sahamızda oynayacağımız Çankırı Belediyespor maçı var, kazanmaktan başka çaremiz yok. İl takımları bu grupta korunuyor ve inanılmaz destek görüyor. Bizler ise mücadelemizde tek başımıza kalmışız ve kimseden yardım ve destek görmüyoruz, devre arasına kadar bu şekil gideceğiz. Devre arasında 2 forvet ve orta sahaya futbolcu transferi yapacağız.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor