Serdar'dan Türkiye mesajı

Ara transfer döneminde Trabzonspor'un gündemine gelen ve Trabzonspor taraftarı olan Serdar Taşçı, Türkiye'ye mesaj gönderdi. Rus ekibi Spartak Moskova'da forma giyen tecrübeli oyuncu Serdar Taşçı kulübüyle iki yıl daha sözleşmesi olduğunu söyledi ama kapı

Serdar'dan Türkiye mesajı
Ara transfer döneminde Trabzonspor'un gündemine gelen ve Trabzonspor taraftarı olan Serdar Taşçı, Türkiye'ye mesaj gönderdi.
 
Rus ekibi Spartak Moskova'da forma giyen tecrübeli oyuncu Serdar Taşçı kulübüyle iki yıl daha sözleşmesi olduğunu söyledi ama kapıyı tamamen de kapatmadı.
 
Serdar, "Şu anda takımımın kampındayım ve tüm konsantrasyonumu bundan sonraki maçlarımız üzerine kuruyorum. Menajerim zaten transfer gelişmeleriyle ilgili konulara hakim" dedi. 
 
Yine de kapıyı tam olarak kapatmayan Serdar, “Burada iki sezon daha kontratım var ve mutluyum. Burada kupalar kazanmayı hedefliyorum. Ama Türkiye'de oynamayı istiyorum. İnşallah bir gün olacak ama ne zaman olur bilemem” ifadelerini kullandı.
 
Önceki yaz Stuttgart’tan Spartak Moskova’ya transfer olan tecrübeli oyuncu, Alman Milli Takımı’nın da geniş kadrosunda yer alıyor. Panzerler’in teknik direktörü Johaim Löw’le de iletişimde olduğunu dile getiren başarılı savunmacı, “Geçen sezon sakatlık sorunu yaşadığım için Dünya Kupası’na gidemedim. Ama Löw’le konuşuyoruz. Elbette ki amacım tekrar Alman Milli Takımı’nda yer almak. Türkiye’de futbol oynamak da isteklerimden biri” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler