Serdar transferinde çelişki!

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Elazığspor'un 22 yaşındaki orta alan oyuncusu Serdar Gürler ile prensipte anlaşma sağladıklarını söyledi.Aslan,yaptığı açıklamada, iki kulübün başkanları düzeyinde yapılan görüşme sonucund

Serdar transferinde çelişki!

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Elazığspor'un 22 yaşındaki orta alan oyuncusu Serdar Gürler ile prensipte anlaşma sağladıklarını söyledi.

Aslan,yaptığı açıklamada, iki kulübün başkanları düzeyinde yapılan görüşme sonucunda Elazığspor ile oyuncunun bonservis bedeli konusunda anlaşmaya vardıklarını belirtti.

Futbolcuyla da görüşüldüğünü ifade eden Aslan, "Serdar Gürler'in transferi konusunda prensipte anlaşma sağladık. Önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalayacağız" dedi.

Aslan, transfer çalışmalarının sürdüğünü söyleyerek, "Yurt içi ve yurt dışında görüşme halinde olduğumuz oyuncular var. Hedeflerimiz doğrultusunda bir kadro oluşturacağız" diye konuştu.

Elazığspor cephesi ne diyor?

Haber61.net'in ulaştığı Elazığspor yetkilileri ise Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan gibi "transfer tamam" demekten kaçındı. Elazığspor ikinci başkanı Korkut Şerifoğulları Haber61'e yaptığı açıklamada Transfer görüşmelerinin sürdüğünü belirterek "Şu anda transfer bitmiş değil bugün öğleden sonra yapılacak olan son görüşmenin ardından transfer netlik kazanacak. Transferin maddi boyutu da masaya yatırılacak" dedi.

Elazığspor cephesinde bunlar yaşanırken Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan'ın "kesin" açıklamaları kafalarda soru işareti bıraktı. Serdar transferinde yaşanan bu karmaşanın gün içerisinde son bulması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler