Serdar Trabzon'a gelecek mi?

Spartak Moskova takımında forma giyen Serdar Taşçının menajeri açıkladı  “Serdar takımında kalacak bir yere gitmiyor “Bordo mavili takım devre  arasında transfer etmek istediği ve resmi teklifte bulunduğu Serdar için Rus ekibi Trabzonspor’dan 6 milyon eur

Serdar Trabzon'a gelecek mi?

Spartak Moskova takımında forma giyen Serdar Taşçının menajeri açıkladı  “Serdar takımında kalacak bir yere gitmiyor “

Bordo mavili takım devre  arasında transfer etmek istediği ve resmi teklifte bulunduğu Serdar için Rus ekibi Trabzonspor’dan 6 milyon euro istemişti.  Bu fiyatı fazla bulan transfer komitesi pazarlıklarını sürdürürken oyuncunun menajeri serdar taşçının Rusya’da kalacağını söyledi.

Trabzonspor’un yakından ilgilendiği Serdar Taşçı için oyuncunun menajeri Ahmet Bulut Haber61'e yaptığı açıklamada “ Serdar Moskova’da mutlu bu sene oradan ayrılmayı düşünmüyor seneye ne olur bilmem “ dedi

Gurbetçi oyuncuya transfer tekliflerinin geldiğini ifade eden menajer Ahmet Bulut “ Serdar bu sene Spartak Moskova takımından ayrılmayı düşünmüyor gelen teklifleri şimdilik rafa kaldırdık diye konuştu . 

Özel haber: Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor