Serdar Tatlı Acı Konuştu

Merkez Hakem Komitesi 8. Bölge Güneydoğu Sorumlusu Serdar Tatlı Güneydoğu'da 10 ilin klasman hakemlerine sezon açılışı ile ilgili bir seminer düzenledi. Serdar Tatlı, hakemlere sevgi ve saygı gösterilmesini, aksi takdirde diyalogdan yana olmayacaklarını s

Serdar Tatlı Acı Konuştu

Merkez Hakem Komitesi 8. Bölge Güneydoğu Sorumlusu Serdar Tatlı Güneydoğu'da 10 ilin klasman hakemlerine sezon açılışı ile ilgili bir seminer düzenledi. Serdar Tatlı, hakemlere sevgi ve saygı gösterilmesini, aksi takdirde diyalogdan yana olmayacaklarını söyledi.

MHK tarafından Güneydoğu 8. Bölge Sorumluluğu'na atanan eski FIFA kokartlı hakem Serdar Tatlı, yeni sezon öncesinde bölge hakemlerine brifing verdi. Diyarbakır Clas Otel'de yapılan toplantıya, tüm bölge hakemlerin yanı sıra Diyarbakırspor Kulübü Başkanı İslam Çetin ve TFF Güneydoğu Bölge Müdürü Serkan Bayhan da katıldı. Hakemlere seminer ve yeni kurallar hakkında bilgi veren Serdar Tatlı, hakemlere sevgi ve saygı gösterilmesini, aksi takdirde diyalogdan yana olmayacaklarını belirterek, "Futbolun her

kesimi ile barışık olmak önemli görevlerimizden birisi olacaktır. Bize saygı ve anlayış gösteren her kurum ve kişiyle diyalog içinde olacağız. Sevgi ve saygı görmediğimiz noktada malesef diyalogdan yana olmayacağız. Çünkü, kısır çekişmelerin Türk hakemliğine hiç yararlı olmayacağını son derece iyi biliyoruz. Türk hakemliğinin bir yere gelmesi aynı ülke futbulunun bir yere gelmesi gibi ona sahip çıkılması ile ilgilidir. Acımasız tutum ve davranışlar bizi her geçen gün daha aşağı çekecektir." dedi. Daha sonra toplantı basına kapalı olarak devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler