Serdar Taşçı'dan kötü haber!

İlk olarak Haber61'in gündeme getirdiği ve Trabzonspor'un transferi için çaba sarfettiği Serdar Taşçı'dan kötü haber geldi. Her fırsatta Trabzonsporlu olduğunu dile getiren Artvinli Serdar Taşçı , kendisine Beşiktaş ve Galatasaray'dan teklif geldiğini bel

Serdar Taşçı'dan kötü haber!
İlk olarak Haber61'in gündeme getirdiği ve Trabzonspor'un transferi için çaba sarfettiği Serdar Taşçı'dan kötü haber geldi.
 
Her fırsatta Trabzonsporlu olduğunu dile getiren Artvinli Serdar Taşçı , kendisine Beşiktaş ve Galatasaray'dan teklif geldiğini belirtirken bu yıl transfer olmayacağını söyledi.
 
Sakatlığını atlatan ve forma giymeye başlayan Serdar Spartak Moskova'da kendisini ispatlamak istediğini dile getirirken Benim için Spartak'tan gitme durumu söz konusu değil. Burada mutluyum. Murat Yakın'la iyi bir başlangıç yaptık. Stuttgart'ta oynadığım zaman da menajerimle görüşen kulüpler oldu. Fakat bu sezon ben Spartak'ta oynayıp taraftarlara kendimi göstermek istiyorum. Sonraki yıllarda Türkiye'de oynamak isterim. Bu futbol ne olacağını bilemeyiz" şeklinde konuştu.
 
Serdar ayrıca hedefinin yeniden Almanya Milli Takımı'na seçilerek yerini almak istediği olduğunu söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor