Serdar Taşçı çok pişman

Her transfer döneminde adı Trabzonspor'la anılan Artvinli ve Trabzonspolu olan Serdar Taşçı, devre arası transfer döneminde gittiği Bayern Münih'in bir hata olduğunu söyledi.   Alman basınına konuşan tecrübeli stoper, takıma girememesi ile ilgili "Böyle o

Serdar Taşçı çok pişman
Her transfer döneminde adı Trabzonspor'la anılan Artvinli ve Trabzonspolu olan Serdar Taşçı, devre arası transfer döneminde gittiği Bayern Münih'in bir hata olduğunu söyledi.
 
Alman basınına konuşan tecrübeli stoper, takıma girememesi ile ilgili "Böyle olacağını bilsem gelmezdim" dedi. Bundesliga'da oynamayı her zaman çok istediğini söyleyen Serdar, Stuttgart kendisi için bir opsiyon olacağını belirtti.
 
Alman milli futbolcu ara transfer döneminde Spartak Moskova'dan kiralık olarak Bayern Münih'e geldi ve 12 maçın 7'sinde kadroda kendine yer bulamadı. 28 yaşındaki oyuncu Alman ekibinde yanlızca 53 dakika sahada kaldı. Bayern, tecrübeli stoper için 6 aylığına 2.5 Milyon Euro kiralama bedeli vermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler