Serdar Göze Girdi

 Trabzonspor’un Elazığspor’dan transfer ettiği 22 yaşındaki kanat oyuncusu Serdar Gürler, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Ç.Rizespor ile oynanan hazırlık maçında hem attığı golle,hem de ortaya koyduğu başarılı futbolla izleyenleri büyüledi. Erciyesspor ma

Serdar Göze Girdi
 
Trabzonspor’un Elazığspor’dan transfer ettiği 22 yaşındaki kanat oyuncusu Serdar Gürler, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Ç.Rizespor ile oynanan hazırlık maçında hem attığı golle,hem de ortaya koyduğu başarılı futbolla izleyenleri büyüledi. Erciyesspor maçının sonlarına doğru oyuna dahil olan Serdar’a  Teknik Direktör  Vahid Halilhodzic, UEFA Avrupa Lig kadrosunda yer vermemişti.
 
Ç.Rizespor maçındaki performansıyla  Halilhodzic’in de gözüne giren genç oyuncu, ‘’Hocamın kararına saygı duyuyorum ancak takımdaki yerimi alabilmek için çok çalışıyorum’’ dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler