Sercan Yıldırım ağır konuştu!

Sercan Yıldırım, bir yardım gecesinde düzenlenen defilede çekilen fotoğrafının yerel medya tarafından okuyuculara yanlış aktarıldığını düşünerek, Twitter hesabı üzerinden ağır sözler sarfetti.Yıldız futbolcu, yazılarında şu ifadeleri kullandı:"Bu ... Medy

Sercan Yıldırım ağır konuştu!

Sercan Yıldırım, bir yardım gecesinde düzenlenen defilede çekilen fotoğrafının yerel medya tarafından okuyuculara yanlış aktarıldığını düşünerek, Twitter hesabı üzerinden ağır sözler sarfetti.

Yıldız futbolcu, yazılarında şu ifadeleri kullandı:

"Bu ... Medya ne kadar rezil, ne kadar utanmaz. Yardım gecesine gidiyoruz, yardım yapmak için çabalıyoruz ama .... Medya neyi görüntülemiş. Defilede yardım içindi ama .... Medya olayı nereye çekmiş. Çok yazık."

Öte yandan Sercan kendisini yerel gazetede köşesine aktaran bir köşe yazarı ile ilgili de ismini vererek şu ifadeleri kullandı: ".... denilen şahıs, gece bir yardım gecesiydi. Niye bunu yazmıyorsunuz, sadece fotoya göre yorum yapıyorsunuz?"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler