Sercan ve Eren artık Trabzon'un

Trabzonspor'un genç transferleri Sercan Kaya ve Eren Albayrak, resmi sözleşmeyi imzaladılar. Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde kendilerini bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza atan genç futbolcular mutlu olduklarını ifade ettiler.Trabz

Sercan ve Eren artık Trabzon'un

Trabzonspor'un genç transferleri Sercan Kaya ve Eren Albayrak, resmi sözleşmeyi imzaladılar. 

Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde kendilerini bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza atan genç futbolcular mutlu olduklarını ifade ettiler.

Trabzonspor Mali Saymanı Temel Kazancıoğlu, "İki futbolcunun da hem genç olması hemde gelecek vaad edecek olması Trabzonspor'umuz için katkıdır. İnşallah başarılı olurlar" dedi.

Eren Albayrak ise, "Benim için önemli ve güzel bir gün. Trabzonspor forması altında bundan sonra 5 yıl boyuncu Trabzonspor'a hizmet edeceğim. Şampiyonluklar yaşamaya geldim ben buraya. Umarım Trabzonspor'rad en iyi şekilde başarılı oluruz" dedi.

 

Sercan Kaya da, "Camianın büyüklüğünün farkındayız. Elimizden geleni yapıp Trabzonspor'a faydalı oluruz. İnşallah bize güvenenlere mahçup olmayacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor