Sercan bakın penaltı için ne dedi?

Trabzonspor'un Bursaspor'a yenildiği maçta tartışmalı penaltının baş mimarı Sercan Yıldırım açıklamalarda bulundu Sercan şöyle konuştu; Çok mutluyum. Bursaspor’un tarihinde olmak gurur verici. Bugün iyi mücadele ettik. Yeni stadda iyi bir açılış yaptık. T

Sercan bakın penaltı için ne dedi?

Trabzonspor'un Bursaspor'a yenildiği maçta tartışmalı penaltının baş mimarı Sercan Yıldırım açıklamalarda bulundu

Sercan şöyle konuştu;

Çok mutluyum. Bursaspor’un tarihinde olmak gurur verici. Bugün iyi mücadele ettik. Yeni stadda iyi bir açılış yaptık. Trabzonspor’u da kutluyorum onlar daiyi mücadele etti. Takıma yararlı olduysam ne mutlu bana. Hamza hocayla birlikte çıkış yakaladık ve üst sıralara çıkacağız. Takım olmayı sağladığımızı düşünüyorum. Geriden gelip kazanmak bunun ispatı. Birbirimizi tanıyoruz ve bu konuda çalışmalar yapıyoruz. Penaltı pozisyonunda sıyrıldım çok ani oldu sanırım M’bia çekti, bence penaltı. Engellediği için geçemedim. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor