Şensoy: Trabzonspor'da herşey tıkırında

Gençlerbirliği teknik direktörü Naci Şenşoy, Trabzonspor'un son haftalardaki başarılı yükselişini övdü. Maç öncesi yaptığı açıklamada, "Bu maç eksiğimiz sadece 3 puan. Önemli eksiklerimiz var ama eksiğimiz 3 puan. Çok iyi hazırlandık. İşimiz zor olacak. Ş

Şensoy: Trabzonspor'da herşey tıkırında

Gençlerbirliği teknik direktörü Naci Şenşoy, Trabzonspor'un son haftalardaki başarılı yükselişini övdü. Maç öncesi yaptığı açıklamada, "Bu maç eksiğimiz sadece 3 puan. Önemli eksiklerimiz var ama eksiğimiz 3 puan. Çok iyi hazırlandık. İşimiz zor olacak. Şahlanan, özgüveni sağlam bir Trabzosnpor var. Trabzonspor'da herşey güzel herşey tıkırında. Mental anlamda çok iyi bir değişim yaşadılar. Ama endişemiz yok. Diğer taraftan 3 maçtır mağlup olmayan bir Gençlerbirliği var. İnşallah bu hava şartlarında güzel bir maç oynarız. Skoru da olumlu pozitif lehimizde bitiririz. " dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor