Şenol Güneş'ten vefa

Beraberinde Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ile birlikte kendisini ziyaret eden Güneş'e yeni görevinde başarılar dileyen Hayri Gür, "İki eski öğrencimi karşımda görmek beni çok mutlu etti. Gönlüm hep Şenol Güneş'in takımın başına gelmesinden yanaydı. Bu

Şenol Güneş'ten vefa

Beraberinde Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ile birlikte kendisini ziyaret eden Güneş'e yeni görevinde başarılar dileyen Hayri Gür, "İki eski öğrencimi karşımda görmek beni çok mutlu etti.

 Gönlüm hep Şenol Güneş'in takımın başına gelmesinden yanaydı. Bu gelişme beni çok mutlu etti. İnşallah bundan sonra istikrar sağlanır ve Şenol hoca uzun yıllar takımın başında kalır" dedi.
Kadronun yerli oyunculardan oluşmasını arzu ettiğini vurgulayan Gür, "Bölgemiz tam bir futbolcu yuvası. Bu özellikten yararlanmak gerekir. İyi bir taramayla beraber tıpkı eski günlerdeki gibi yerli ve kaliteli oyunculardan oluşan bir kadro kurulabilir" diye konuştu.
Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve teknik direktör Şenol Güneş, Gür'ün fikirlerinin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak, kendisine kulübün gelecekle ilgili plan ve projeleriyle ilgili bilgi verdiler. Ziyaret sonunda Gür'e üzerinde isminin yazılı olduğu bir forma hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor