Şenol Güneş'ten tur açıklaması!

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu maçında Bursaspor ile Chikhura Sachkhere golsüz berabere kaldı.Bursaspor ile Chikhura Sachkhere arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçının ardından her iki taraf açıklamalarda bulundu. Müsabakayı değer

Şenol Güneş'ten tur açıklaması!

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu maçında Bursaspor ile Chikhura Sachkhere golsüz berabere kaldı.

Bursaspor ile Chikhura Sachkhere arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçının ardından her iki taraf açıklamalarda bulundu. Müsabakayı değerlendiren Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Maç beklediğimiz şekilde geçti. Rakibin kapanacağını bekliyorduk. Biz de atak yapmayı planlıyorduk. Ama ilk yarı sayımız azdı. İkinci yarı daha fazla hamle yaptık ve pozisyonlar bulduk. Ama golü bulamadık. Gol yemeden maçı kazanmak önemliydi. Son dakikalar dışında pozisyon vermedik. Maç onlardan daha üstün olduğumuzu gösterdi.

İkinci yarı aynı oyunu daha iyi oynayarak en kötü ihtimalle gollü beraberlik veya kazanarak dönmek istiyoruz. Hücuma taşıdığımız pozisyonların gol olmaması bizim için olumsuzdu. Fernandao’nun bir sakatlığı oldu. Onun dışında tempolu şekilde oyunu bitirdik. Üzgünüz. Seyircimiz bize destek olmuştu. Bunun bir galibiyetle süslenmesi gerekiyordu, ama başaramadık. İnşallah oradan turla döneceğiz. Aziz Eraltay, beklediğimden daha iyi performans gösterdi. Fernandao’nun durumu olumsuz gözüküyor. Doktorlarımız karar verecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler