Şenol Güneş'ten transfer söylentilerine cevabı verdi

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Pazar günü deplasmanda oynanacak Galatasaray maçı öncesinde Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.FERNANDAO VE SERDAR AÇIKLAMASITransfer dedikoduları hakkında konuşan Güneş, şu açıklamayı yaptı: "Parası ol

Şenol Güneş'ten transfer söylentilerine cevabı verdi

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Pazar günü deplasmanda oynanacak Galatasaray maçı öncesinde Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

FERNANDAO VE SERDAR AÇIKLAMASI

Transfer dedikoduları hakkında konuşan Güneş, şu açıklamayı yaptı: "Parası olan kulüp oyuncu alabilir ama alma şekli olması lazım. Müsabaka günü ismi geçirip sonra vazgeçmek olmaz. Bir oyuncu nerede oynuyorsa oranın elemanıdır. Gideceği güne kadar yüzde yüzünü vermeli. Oyuncunun işi bu. Şu yazılıyor, bu yazılıyor seni ilgilendirmez ki. Talep varsa senin değerli olduğunu gösteriyor, sen işine bak. Biz veririz vermeyiz, alırlar almazlar önemli değil. Sen işini yap. Bu konuda mesafe aldık. Bu konuda en fazla gündeme gelen takımlardan biriyiz. Transfer görüşmeleri kulüple olmalı. Ama maalesef oyuncu ile görüşen kulüplerin olduğunu da biliyoruz. Bu etik değil. Bu oyuncunun kafasını karıştırmak hem oyuncuya hem ülke futboluna zarar verir. Gençliklerinden dolayı bir kafa karışıklığı oldu. Dikkat dağınıklıkları vardı."

"Son iki hafta, devre arası ve sonrası olumlu izlenim aldım onlardan, onlar da futbola döndüler. Transfer yine konuşulur. Oyuncuların da bununla yaşamayı öğrenmesi lazım. Yağmur yağarsa şemsiye ile çıkacaksın, bunun gibi bir şey bu. Fernandao ve Serdar'ın Galatasaray ile çok konuşulmasının ne Galatasaray'a ne bize yararı var. İnşallah güzel bir maç olacaktır, umarım biz de iyi bir sonuçla ayrılırız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor