Şenol Güneş'ten şampiyonluk açıklaması!

Beşiktaş'ı şampiyonluğa ulaştıran efsane Teknik Direktörü Şenol Güneş, şampiyonluklarını ilan ettikten sonra kısa bir açıklama yaptı. İşte Şenol Güneş'in yayıncı kuruluşa yaptığı önemli açıklamalar: "Bu tip maçlardan sonra, bi sezonun sonunda imzayı attık

Şenol Güneş'ten şampiyonluk açıklaması!

Beşiktaş'ı şampiyonluğa ulaştıran efsane Teknik Direktörü Şenol Güneş, şampiyonluklarını ilan ettikten sonra kısa bir açıklama yaptı.

İşte Şenol Güneş'in yayıncı kuruluşa yaptığı önemli açıklamalar:

"Bu tip maçlardan sonra, bi sezonun sonunda imzayı attıktan sonra resimde güzel görünür, herkes mutlu olur tabi. Taraftar da çok mutlu. Ben oyuncularıma 'siz kendiniz için değil taraftarı mutlu etmek için o sahaya çıkıyorsunuz' dedim. Biz daha iyiydik 18 takım içinde. Oynadığmız tüm oyunlarda biz galibiyeti istiyorduk ama bugün için beraberlik bize yetiyordu. 15 gün önce, 1 ay önce ben başarısız Pereira'yı başarılı görmeyi doğru bulmuyorum. Biz daha iyiydik, oyuncularımı alnından öpuyorum. İyi bir iş yaptılar, ama önemli olan bunu tekrarlamak. Tabi 7 yıl sonra kazanmak çok iyiydi. Benden önce olan hocalarla beraber Beşiktaş yanlışlarla doğrularla bu günlere geldi. Şimdi altyapıyla ilgili çalışmalar var. Ben Beşiktaş'a gelmeden önce bu kadar gönülden bağlı olan bir taraftarı olduğunu bilmiyorudum. Bursa maçındaki yediğimiz golde o seyircinin üzüntüsü içimi cız etmişti. Ben çocuklarımın iyi olması için çalıştım, herkes daha iyi oynadı. Ben Pereria'ya birşey desem kırılır, bunlar işin magazin tarafı, futbol oyun ama ciddi bir oyun. Biz alnımızın akıyla bu sene gerçekten hakederek şampiyon olduk."

İŞTE ŞENOL GÜNEŞ'İN EFSANEVİ HAYATI!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler