Şenol Güneş'ten itiraf!

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu’nda sahasındaki Samsunspor'la da berabere kalan Bursaspor’da üzüntü vardı. Teknik Direktör Şenol Güneş, kazanmaları gereken bir maçta berabere kaldıklarını belirtti. Güneş, “Kazanmamız gereken bir maçtı. Sahadaki uygulamamız

Şenol Güneş'ten itiraf!
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu’nda sahasındaki Samsunspor'la da berabere kalan Bursaspor’da üzüntü vardı.
 
Teknik Direktör Şenol Güneş, kazanmaları gereken bir maçta berabere kaldıklarını belirtti. Güneş, “Kazanmamız gereken bir maçtı. Sahadaki uygulamamız oyun ve sonuç olarak kötüydü. Takım oyunu yoktu. Pas yüzdemiz düşüktü. Rakibe baskı yapamadık. Oyun akıcılığımızın gerisinde kaldık. Rakip kendi gücünde iyi oynadı. Koşarak oynadılar. Pas ta yaptılar. 
 
Yenmeleri de gerekiyordu. 10 kişi kaldıktan sonra dengeli oynadık. Yediğimiz gol oyuna konsantre olmadığımızı gösterdi. Hatalar üst üste geldi. Puan kaybettik. Yedek oyuncularımıza güven kaybı oldu. Hakemle ilgili konuşmak istemiyorum. Kamuoyu gördü. Kendimizi eleştirmemiz gerekiyor. Hakem ne verdiyse doğrudur. Ertuğrul topa sert girdi. Tuzağa düştü. Genç oyuncu hata yapmıştır. Oyun olarak hak ettiğimiz bir maç değildi" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler