Şenol Güneş'ten Gol Yağmuru

FC Seul Teknik Direktörü Şenol Güneş, kendi sahasında Pohang ile karşı karşıya geldi. Güneş'in takımı Seul, rakibini gol yağmuruna tutarak 3 puanı 3 golle almayı başardı.Güneş'in oyuncuları maça çok istekli başladı, golleri 12. 22.dakikalarda bularak ilk

Şenol Güneş'ten Gol Yağmuru

FC Seul Teknik Direktörü Şenol Güneş, kendi sahasında Pohang ile karşı karşıya geldi. Güneş'in takımı Seul, rakibini gol yağmuruna tutarak 3 puanı 3 golle almayı başardı.

Güneş'in oyuncuları maça çok istekli başladı, golleri 12. 22.dakikalarda bularak ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. İkinci yarının 63 dakikasında bir gol daha bulan Güneş'in talebeleri bu maçta zorlu rakipleri karşısında 3 puanı 3 golle süslediler.

Seul bu galibiyetle ligde 26 puanla 6. sıraya yükseldi, Güneş, haftaya deplasmanda Gyeongnam ile karşılaşacak.

Şenol Güneş maçtan sonra bir basın açıklama yaptı.

Güneş, açıklamasında şunları söyledi:

“Daha çok oyuna hakim olan bizdik, 10 kişi kalmamıza rağmen, pozisyonlar bulduk, oyuncularımız iyi savaştılar, oyuna iyi hakim olan oyuncularım 3 puanı 3 golle almasını bildiler. Uzun zamandan beri galibiyet almak istiyorduk. Kazanmak bugüne nasipmiş, çok değişiklik yapmak zorunda kaldık, çok yetenekli oyuncularımız var, 3 gol attık ama daha fazla da gol atabilirdik ama sakatlıklardan dolayı çok oyuncu değiştirmek zorunda kalıyoruz, devamlılığı sağlamak için. Bugün ki sonuçla sıralamada yukarılara çıktık, önümüzdeki maçlarda da daha yukarılara çıkacağız”

Alpkan Günay/ haber61.net /Kore Muhabiri

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor