Şenol Güneş'le Özdilek berabere

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ile Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek arasında oynanan maçlarda beraberlik ön plana çıkıyor. Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında, yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak maçta Trabzonspo

Şenol Güneş'le  Özdilek berabere

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ile Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek arasında oynanan maçlarda beraberlik ön plana çıkıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında, yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak maçta Trabzonspor ile Medical Park Antalyaspor 33. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek Trabzonspor ile Medical Park Antalyaspor arasında oynanan 32 lig maçında Trabzonspor'un 20, Antalyaspor'un ise 4 galibiyeti bulunuyor. Taraflar, 8 maçta ise birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Trabzonspor, söz konusu 32 maçta rakibine 58 gol atarken kalesinde ise 26 gol gördü.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ile Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek arasında oynanan maçlarda ise bir birine üstünlük sağlayan taraf olmadı. İki teknik adamın karşı karşıya geldiği maçlarda beraberlik ön plana çıkıyor. Güneş ve Özdilek arasında oynanan 5 maçta, birbirlerine karşı birer galibiyet elde eden iki teknik adamın yaptıkları 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Güneş'li Trabzonspor, Özdilek'in takıma 3 gol atarken, 2 gol ise kalesinde gördü.

Geçtiğimiz sezon iki teknik adam arasında oynanan maçlarda galip gelen taraf olmadı. İki maçta golsüz beraberlikle sonuçlandı.

İki teknik direktör arasında oynanan 5 maçta alınan sonuçlar şöyle:

30 Ağustos 2010 3. hafta maçı: Medical Park Antalyaspor-Trabzonspor:0-0

6 Şubat 2011 20. hafta maçı : Trabzonspor-Medical Park Antalyaspor:0-0

26 Şubat 2010 26.hafta maçı: Medical Park Antalyaspor-Trabzonspor:1-1

25 Mart 2010 T. K. Yarı Final İlk maçı: Trabzonspor-Medical Park Antalyaspor:2-0

14 Nisan 2010 T. K.Yarı Final Rövanş maçı: Medical Park Antalyaspor-Trabzonspor:1-0

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor