Şenol Güneş'in rekoruna göz dikti

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Hatayspor'un kalecisi Ömür Hacısalihoğlu, gözünü Trabzonspor'un Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, kalecilik dönemlerindeki rekoruna dikti. Genç file bekçisi Ömür, Hatayspor forması ile çıktığı 13 karşılaşmada kalesind

Şenol Güneş'in rekoruna göz dikti

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Hatayspor'un kalecisi Ömür Hacısalihoğlu, gözünü Trabzonspor'un Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, kalecilik dönemlerindeki rekoruna dikti. Genç file bekçisi Ömür, Hatayspor forması ile çıktığı 13 karşılaşmada kalesinde 4 gol görürken, başarılı grafiği kendisini Türkiye liglerinde en az gol yiyen kalecisi yaptı.

Kalesindeki son golü, ligin 12. haftasındaki Menemen Belediyespor karşılaşmasının 85. dakikasında gören Ömür, tam 5 maçtır kalesini gole kapattı. Başarılı performansı ile Türkiye'nin en az gol yiyen kalecisi durumunda bulunan genç Ömür, kendisi gibi Trabzonspor'un eski kalecisi, şimdiki teknik direktörü Şenol Güneş'in rekoruna göz dikti.

Trabzon'da doğan her çocuk gibi Trabzonspor forması giymek istediğini belirten Ömür Hacısalihoğlu, başarısını takım oyununa bağladı. Takım olarak iyi savunma yapmanın başarıyı getirdiğini belirten Ömür, "Maç sırasında her dakikayı ayrı yaşıyorum. Takım arkadaşlarımı hata yapmamaları konusunda uyarıyorum. Takım olarak hücumu ve takım savunma kurgusunu yapmamız başarıyı getiriyor. Takımın başarısı da doğal olarak bana yansıyor" dedi.

13 maçta yediği dört golün üçünü yan toplardan ve karşılaşmaların uzatma dakikalarında yediğini belirten Ömür, maç sonrasında 2-0, 3-0 gibi skorlarla önde olmalarının azda olsa kendileri açısından rehavete neden olduğu öz eleştirisinde bulundu.

1 yıldır Hatayspor forması giyen Ömür'ü sezonun ilk dört karşılaşmasında kontenjana takıldığı için oynatamadıklarını belirten Hatayspor Kaleci Antrenörü Mehmet Coşar ise, ligin 5 haftasında as kalecinin kırmızı kart görmesinin ardından formayı giyen Ömür'ün formayı kaptığını belirterek başarısını çok çalışmasına bağladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor