Şenol Güneş'in canı sıkıldı!

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Athletic Bilbao ile 0-0 berabere kalarak Türkiye'ye avantajlı bir skor ile dönen Trabzonspor'da, cezalı oyunculara yenilerinin eklenmesi teknik direktör Şenol Güneş'in canını sıktı.UEFA Avrupa Ligi play-off turu

Şenol Güneş'in canı sıkıldı!

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Athletic Bilbao ile 0-0 berabere kalarak Türkiye'ye avantajlı bir skor ile dönen Trabzonspor'da, cezalı oyunculara yenilerinin eklenmesi teknik direktör Şenol Güneş'in canını sıktı.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda İspanya temsilcisi Athletic Bilbao, karşısında 10 kişi kalmasına rağmen maçtan 0-0'lık sonuçla ayrılarak Türkiye'ye tur için avantajlı bir skor ile dönen Trabzonspor, 25 Ağustos Perşembe günü Türk Telekom Arena'da oynayacağı rövanş maçına Adrian, Burak ve Colman'dan yoksun olarak çıkacak.

Trabzonspor'un Benfica ile oynadığı Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında gördüğü kırmızı kart sonrası cezalı duruma düşen Adrian Mierzejewski, iki maç ceza almıştı. Buna göre bu oyuncu Athletic Bilbao ile oynanacak olan rövanş maçında da forma giyemeyecek. Athletic Bilbao karşılaşmasının başında direk gördüğü kırmızı kart ile takımını 10 kişi bırakan Burak Yılmaz'ın cezası UEFA tarafından henüz açıklanmasa da bu oyuncunun iki maç ceza alması bekleniyor. Burak, İspanya temsilcisi ile Türk Telekom Arena'da

oynanacak olan rövanş maçında takımdaki yerini alamayacak. Athletic Bilbao maçında sarı kart gören oyuncu Gustavo Colman'da cezalı duruma düştü. Buna göre Colman 25 Ağustos'ta Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanacak rövanş maçında forma giyemeyecek.

ZOKORA RÖVANŞ MAÇINDA FORMA GİYEBİLECEK

Cezası biten Didier Zokora ise İstanbul'da, Athletic Bilbao ile oynanacak olan rövanş maçında forma giyebilecek. Zokora, Benfica maçında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşmüştü.

ŞENOL GÜNEŞ YENİ BİR ARAYIŞTA

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında İspanyol rakibi Athletic Bilbao ile Türk Telekom Arena'da karşılaşacak olan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle yeni bir arayışın içine daha girdi. Adrian, Burak ve Colman gibi 3 as oyuncusundan oynanacak olan rövanş maçında yararlanamayacak olan Güneş, takım içinde yeni bir arayışın içine daha girecek. Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle kısıtlı bir kadro ile rövanş maçına hazırlanacak olan

Bordo-mavili ekipte, Zokora'nın dönecek olması deneyimli teknik adamı biraz olsun rahatlatırken, sakat ve cezalı 3 as oyuncunun yerini ise hangi isimlerle dolduracağı ise merakla beklenmeye başlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor