Şenol Güneş'in askerleri!

Giray, Tolga ve Zokora, bu sezon Trabzonspor'un oynadığı 9 resmi karşılaşmada da 90 dakika forma giydi.Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 3 oyuncusundan hiç vazgeçmedi... Kaleci Tolga, stoper Giray ve yeni transfer Zokora, bordomavili ekibin bu sez

Şenol Güneş'in askerleri!

Giray, Tolga ve Zokora, bu sezon Trabzonspor'un oynadığı 9 resmi karşılaşmada da 90 dakika forma giydi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 3 oyuncusundan hiç vazgeçmedi... Kaleci Tolga, stoper Giray ve yeni transfer Zokora, bordomavili ekibin bu sezon oynadığı 9 resmi karşılaşmanın (5 lig, 4 Şampiyonlar Ligi) tümüne ilk 11'de başladı ve 90 dakika boyunca sahada kaldı. 810 dakika görev alan ve "Güneş'in askerleri" diye anılmaya başlayan bu üçlüyü Serkan takip etti.

Serkan, 9 resmi karşılaşmanın 8'ine ilk 11'de başlarken, 1'inde sonradan oyuna girdi ve 752 dakika ile vazgeçilmez üçlüyü izledi. Yeni transfer Celustka da Güneş'in favorileri arasındaki yerini aldı.

Serkan gibi 8'i ilk 11'de olmak üzere 9 mücadelede de ter döken Çek oyuncu, 731 dakika görev yaptı. Tamamında ilk 11'de şans bulduğu 8 maçta oynayan Colman da 716 dakika ile onları izledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor