Şenol Güneş'in 61. sınavı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bordo-mavili takımda 4. kez göreve gelmesinden bu yana Spor Toto Süper Lig'de 61. maçına çıktı.Trabzonspor yönetimi Hugo Broos ile yollarını ayırmasından sonra Şenol Güneş ile 1 Arılık 2009 tarihinde sözleşme imza

Şenol Güneş'in 61. sınavı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bordo-mavili takımda 4. kez göreve gelmesinden bu yana Spor Toto Süper Lig'de 61. maçına çıktı.

Trabzonspor yönetimi Hugo Broos ile yollarını ayırmasından sonra Şenol Güneş ile 1 Arılık 2009 tarihinde sözleşme imzaladı. Söz konusu tarihten bu yana Bordo-mavili takım yükselen bir grafik sergilerken aynı dönem içinde Trabzonspor, Güneş ile birlikte ezeli rakibi Fenerbahçe'yi yenerek Türkiye Kupası'nın sahibi oldu. Bursaspor karşısında Süper Kupa'yı da kazanan Bordo-mavililer geçtiğimiz sezon ise başa baş götürdüğü ligde avarajla şampiyonluğu Fenerbahçe'ye kaptırmıştı. Ancak yaşanan şike olayları sonrası UEFA Şampiyonlar Ligi'ne Fenerbahçe yerine Trabzonspor davet edildi. 2 yıl içinde bordo-mavili takım ile başarılara imza atan deneyimli teknik adam, 4. kez göreve gelmesinin ardından ligde Bursaspor maçıyla birlikte 61. maçına çıktı.
 Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'de takımın başında bulunduğu 61 maçta, 38 galibiyet, 16 beraberlik ve 7 mağlubiyet elde etti. Rakip kalelere 106 gol atan Bordo-mavili ekip kalesinde ise 43 gol gördü. Güneş, son gelişiyle birlikte Trabzonspor'un başında 62'lik başarı grafiği yakaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor