Şenol Güneş'e sürpriz

 Bursasporlu futbolcular, teknik direktör Şenol Güneş için doğum günü partisi düzenledi. Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen kutlama partisinde 63 yaşına giren Şenol Güneş, kendisi için hazırlanan pastanın mumlarını üfledi.  Güneş, doğum gününü ilk olarak tor

Şenol Güneş'e sürpriz
 Bursasporlu futbolcular, teknik direktör Şenol Güneş için doğum günü partisi düzenledi.
 
Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen kutlama partisinde 63 yaşına giren Şenol Güneş, kendisi için hazırlanan pastanın mumlarını üfledi. 
 
Güneş, doğum gününü ilk olarak torunu Zeynep Egemen'in internet üzerinden kutladığını belirterek, şunları kaydetti:
 
"Bugüne kadar çalıştırdığım takımlar içerisinde doğum günü kutlama şansım olmadı. Sezon mayıs ayı içerisinde bittiği için kutlama fırsatımız olmuyordu. Bu sezon Türkiye Kupası finali için sezon uzadığından sizlerle birlikte doğum günümü kutlama fırsatım oldu. Bu sürpriz için hepinize çok teşekkür ederim. Tek dileğim Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak ve bu pastanın üzerindeki final sevinci fotoğrafını, kupa kaldırırken çekilecek olan fotoğraf ile yenilemek."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler