Şenol Güneş'e ne dersiniz?

Fatih Terim'in, Ermenistan maçı sonrası görevi bırakacağını açıklamasının ardından kulislerde, yeni teknik direktör adayları konuşulmaya başlandı .Listenin en başında ise Şenol Güneş'in ismi geçiyor.  Terim ile başarısız olan Milli takımın başına, Milli T

Şenol Güneş'e ne dersiniz?

Fatih Terim'in, Ermenistan maçı sonrası görevi bırakacağını açıklamasının ardından kulislerde, yeni teknik direktör adayları konuşulmaya başlandı .Listenin en başında ise Şenol Güneş'in ismi geçiyor. 

Terim ile başarısız olan Milli takımın başına, Milli Takımı Dünya 3. yapan Şenol Güneş'in ismi geçmeye başladı.

Türkiye Güney Kore'de başarılı bir şekilde temsil eden Milli takımı da Dünya 3. yapan Şenol Güneş'in Aralık'ta sözleşmesi sona eriyor.

GÜNEŞ'E TEKLİF YAĞMURU
Güney Kore Ligi'nde FC Seoul başında liderli olan Güneş'e teklif üstüne teklif yağıyor.

Güneş ilk önce Trabzonspor'dan teklif almıştı, şimdi de Japonya Milli takımından teklif almışt. En son ise Güneş'in kapısını Fedarasyon çalacak.

MİLLİ TAKIMIN BAŞINA GÜNEŞ
Fatih terim'in milli takımı bırakmasının ardından takımın başına geçecek en güçlü isim ise Şenol Güneş, teklif üstüne teklif alan Güneş, karar vermekte zorlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler