Şenol Güneş'e güven tam!

Bursaspor'da tüm camia Şenol Güneş'e güveniyor.Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Chikhura Sachkhere ile 0-0 berabere kalmalarına ilişkin, "Haftaya Tiflis'te güzel bir sonuç alarak turu geçeceğimize ina

Şenol Güneş'e güven tam!

Bursaspor'da tüm camia Şenol Güneş'e güveniyor.

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Chikhura Sachkhere ile 0-0 berabere kalmalarına ilişkin, "Haftaya Tiflis'te güzel bir sonuç alarak turu geçeceğimize inanıyorum" dedi.

Bölükbaşı, yaptığı açıklamada, dün akşam Atatürk Stadı'nda Gürcistan temsilcisi karşısında oyuncularının kazanmak için ellerinden geleni ortaya koyduğunu ancak sonuca gitme adına bir türlü gol ya da golleri bulamadıklarını söyledi.

Karşılaşmayı statta Chikhura Sachkhere'nin kulüp başkanıyla izlediklerini belirten Bölükbaşı, "Bu kadar gol fırsatını kaçırınca onlar bile oldukça şaşırdı. Maç bitiminde konuk başkan bana, 'Bursa'dan beraberlik dönüyor olmak bizim için büyük olay. Şansımız yanımızdaydı' dedi" ifadesini kullandı.

Bölükbaşı, bu müsabakayı unutup rövanşa odaklanmaları gerektiğini vurguladı.

Rövanş maçının 24 Temmuz'da yapılacağını hatırlatan Bölükbaşı, "Haftaya Tiflis'te güzel bir sonuç alarak turu geçeceğimize inanıyorum. Şenol hocama ve takımıma güveniyorum. Bu güvenin sonunda güzel günler göreceğiz" diye konuştu.

Söz konusu beraberliğin kimseyi karamsarlığa düşürmemesi gerektiğine değinen Bölükbaşı, Avrupa kupalarına katılma durumunun, sezonun bitmesinden epey sonra ortaya çıktığını ifade etti.

Chikhura Sachkhere karşısına 15 günlük hazırlık sürecinin ardından çıktıklarını anlatan Bölükbaşı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sadece bir hazırlık maçı oynadık. Üzerine bir de Gürcistan ekibi takım olarak kapanınca biz de gol bulmakta zorlandık. Rakibimiz savunma konusunda oldukça başarılı oldu. Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, maç öncesi bu tür takımlara karşı zorlanılabileceğini söylemişti. Bu sonuç kimseyi paniğe sürüklemesin. Bursaspor, kendisine yakışan sonuçlara imza atacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Ayrıca her zaman olduğu gibi takımını yine yalnız bırakmayan ve karşılaşmanın sonuna kadar destekleyen taraftarımıza da teşekkür ediyorum." 

- Güneş ile transfer zirvesi
Bölükbaşı, Chikhura Sachkhere karşısında takımda eksik mevkileri de gördüklerini bildirerek, bununla ilgili girişimlerde bulunacaklarına dikkati çekti.

Eksik mevkilere takviyeler konusunda Güneş ile bir araya gelecekleri bilgisini veren Bölükbaşı, "Hocamızla transferi masaya yatıracağız. Belirlediğimiz mevkilere oyuncu takviyelerini yapacağız. Bursaspor'a yakışan, bize katkı sağlayacağına inandığımız oyuncuların transferini kısa süre içinde gerçekleştireceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor