Şenol Güneş- Yener ve taraftar!

Oyuncularını Atletic Bilbao ile oynanacak olan rövanş maçına hazırlayan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, dikkatlerini sadece sahaya vermeleri konusunda uyardı. Atletic Bilbao ile oynanan ilk maçta yapılan küçük hatalardan dolayı oyuncularına uyar

Şenol Güneş- Yener ve taraftar!

Oyuncularını Atletic Bilbao ile oynanacak olan rövanş maçına hazırlayan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, dikkatlerini sadece sahaya vermeleri konusunda uyardı.

Atletic Bilbao ile oynanan ilk maçta yapılan küçük hatalardan dolayı oyuncularına uyarılarda bulunan tecrübeli teknik adam, "İstanbul'daki maçta rakibimize hem daha az pozisyon verip, hem de daha çok pozisyona girmeliyiz. Kendi oyun anlayışımız olan presi yaparsak bunu başarabiliriz. Dikkatimiz sadece sahada olmalı" dedi.

Futbolcularını rövanşa motive etmeye çalışan Güneş'in, PFDK'ya sevk edilmekten dolayı canının oldukça sıkkın olduğu, kendisine ceza verilmesi durumunda buna tepki göstereceği öğrenildi.

 

HASAN YENER: TFF BİZE BİLGİ VERMEDİ

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Türkiye Futbol Federasyonu'nun almayı düşündüğü Play Off kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yener, TFF'nin bu kararla ilgili olarak kendilerine hiçbir yazı geçmediğini belirterek, "Futbol Federasyonu'nun bu konuda herhangi bir resmi açıklaması yok. O yüzden kulüp olarak bu konu üzerinde yorum yapmak istemiyoruz. Federasyonun bu konuda bir düşüncesi varsa önce kulüplere bildirip görüş alması gerekirdi. Bizde böyle bir yazı gelirse oturur yönetim kurulu ile görüşür, teknik heyetimize de danışıp karar verirdik. Ama böyle bir yazı gelmiş değil. Futbol federasyonu liglerin başlamasına az bir zaman kala bu düşüncesini ortaya koyuyorsa, bunu daha çok gündemi değiştirmek için yapıyordur" dedi.

 

TARAFTARLAR TEPKİLİ

Öte yandan Atletic Bilbao ile oynanacak olan maç günü TFF'nin İstinye'deki binasına yürüyüş yapacak olan bordo mavili taraftarlar, gruplar halinde organize olmaya başladı. Bordo mavili yöneticiler de TFF'nin kendilerine ceza vermek için pusuya yattığını iddia ederek, "TFF, Avrupa'da bizim hakkımızı savunacağına, Türkiye'de bize ceza veriyor. TFF'nin tavrı hiç hoş değil" diyerek tepkilerini dile getiriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor