Şenol Güneş UEFA sitesinde

 Kurumun internet sitesi uefa.com'da yer alan “Haftanın Seçimi” bölümünde, bordo-mavili teknik adamın yeniden göreve gelmesi konu edildi. Yazıda, “Dördüncü sefer şans getirecek mi? Şenol Güneş, tek kelimeyle Trabzonspor'a doyamıyor. Türk Milli Takımı'nın

Şenol Güneş UEFA sitesinde
 Kurumun internet sitesi uefa.com'da yer alan “Haftanın Seçimi” bölümünde, bordo-mavili teknik adamın yeniden göreve gelmesi konu edildi.

Yazıda, “Dördüncü sefer şans getirecek mi? Şenol Güneş, tek kelimeyle Trabzonspor'a doyamıyor. Türk Milli Takımı'nın eski Teknik Direktörü, Hugo Broos'un kovulmasını takiben dördüncü kez kulübe geri döndü” şeklinde ifadelerin kullanılması dikkat çekti.

Güneş kararlı

Şenol Güneş'in Karadeniz ekibinin 453 kez kalesini koruduğu 1975 ile 1987 yılları arasında, Trabzonspor'un 6 şampiyonluk kazandığının vurgulandığı yazıda, 1988-89, 1993-97 ve 2005-06 sezonlarında da takımın başında olan deneyimli teknik adamın “şerefli günleri geri getirmeye kararlı olduğu” yorumu yapıldı. 57 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı, 2002 Dünya Kupası'nda A Milli Takım ile elde ettiği başarının bir sonucu olarak, her yıl geleneksel olarak UEFA'nın internet sitesi üzerinden yapılan oylama sonucunda belirlenen “Yılın Takımı” anketinde “Yılın Teknik Direktörü” olarak seçilmişti.

Güneş'ten revizyon

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, geçen hafta Eskişehirspor'u 2-1 mağlup eden takımdan 4 futbolcuyu saha kenarına çekerek, yerlerine kendisinin affettiği 5 futbolcudan dördünü monte edecek. Kalede Onur'un yerine Sylva, savunmada Giray-Ceyhun ikilisinin yerine Song ve Egemen'e görev vermeyi düşünen Güneş, ileride ise Gökhan'ı görevlendirmeyi planlıyor. 4-4-2 sistemine dönecek olan Güneş'in, rakip takım hakkında da yardımcısı Turgut Kural'dan önemli bilgiler aldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler