Şenol Güneş: "Terör ders olmalı"

Beşiktaş Teknik Direkötrü Şenol Güneş Trabzonspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Güneş, "Umut'u ve Trabzonsporlu genç arkadaşımız var. Tüm Tükiye'nin acısını paylaşıyoruz. Bunun sonu gelmeli. Ecelle alınan can bir başkası tarafından alınıyorsa onun ya

Şenol Güneş: "Terör ders olmalı"

Beşiktaş Teknik Direkötrü Şenol Güneş Trabzonspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Güneş, "Umut'u ve Trabzonsporlu genç arkadaşımız var. Tüm Tükiye'nin acısını paylaşıyoruz. Bunun sonu gelmeli. Ecelle alınan can bir başkası tarafından alınıyorsa onun yaşamaya hakkı yoktur. Fikir ayrılıkları olacaktır. Ama bu can kaybını getiriyorsa unun bir cezası olacaktır. Bir karar vermek lazım. Ortadaki durum nedir. Kısa ve uzun vadeli planlar yapılması gerekiyor. Ders konusu olmalı terör. Çocuklarımızı eğitmeliyiz. Aklımızı sabrımızı duygumuzu kaybetmeden bir çözüm bulmamız gerekiyor. Bu işin bir sonu yok. " dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler