Şenol Güneş'ten Akyazı ve Olcay Şahan sözleri...

Şenol Güneş, Akyazı kompleksi için mükemmel diyerek mutlaka akademi kurulması gerektiğini söyledi.

Şenol Güneş'ten Akyazı ve Olcay Şahan sözleri...

Haber61 Spor Servisi

Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevini sürdüren Şenol Güneş, Trabzonspor'la ilgili açıklamalarda bulundu.


Ntvspor'a konuk olan Güneş, Trabzonspor'un yeni tesisi Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi,Trabzonspor ve Olcay Şahan transferiyle ilgili konuştu.

Güneş, Akyazı'daki tesislerin mükemmel olduğunu söyleyerek " Kompleks çok iyi sahalar var. Orada bir futbol akademisi kurulması lazım. Oradan başlanmalı. Çünkü oranın sanayisi yok. Tek sanayisi o olacak. Başka bir sanayi kuramazsınız oraya. Ticaret ve turizm olabilir. Bir de spor merkezi olabilir. Trabzon'a böyle bir yatırım yapılırsa orada zaten çocuklar doğal olarak yetişiyor. Arsin'e Araklı'ya veya bölge takımlarına gidiyorlar. Bir çocuk orada 50 Bin Lira kazanıyor ailesine veriyor. Daha iyi oyuncu daha iyi parlar alıyor. Bunları toparlamak organize etmek lazım. Bunları sadece futbolcu yapmıyorsun aynı zamanda iyi bir insan yapıyorsun. Hem okuyacak hem oynayacak. Oynayamadı, yeteneği eksik kaldı, o zaman sokakta iyi bir birey olur. Okuduğu işle ilgili bir meslek seçebilir, futbolcu olursa iyi bir futbolcu olur. 

TRABZONSPOR DÜNYA KULÜBÜ OLSA.

Güneş Trabzonspor'un çok iyi bir takım olmasını istediğini söyleyerek "Ben Trabzonspor'un mükemmel olmasını isterim. Burdan 5 yıl 10 yıl sonra bir dünya kulübü olsa mesela giderim orada rahat rahat otururum, giderim ziyarete. Ama borcu var sıkıntısı var "gitsem mi gitmesem mi" diyor herkes. Gidenin katkı vereceği bir sistem olması lazım. Ne kadar mükemmel bir kulüp olunursa, sonuçlarıyla itibarıyla gurur duyarım benim de katkım olsun. Söylense de söylenmese de..." dedi.

Olcay Şahan'ın Trabzonspor'a transfer süreciyle ilgili de konuşan Güneş" "Olcay'ı neden bıraktık. Hoca istemedi diyebilirsiniz mesela. Olcay'a burada bir hazırlık maçında taraftarın yaptığına çok üzüldüm. Bu takımın kaptanı. Çok iyi bir insan, çok iyi bir karakter. Bazen de oynayamıyor dışarıda kalıyor. Morali de bozuluyor ister istemez. Seneye de anlaşması var. Kulüp de buna yanaşmadığı ve karşı taraf daha fazla para verdiği zaman gitme sebepleri artıyor.." ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor