Şenol Güneş takımına güveniyor

Bu takım bana yeter Stoper, ön libero ve kaleci transfer isteği gerçekleşemeyen Şenol Güneş buna rağmen karamsar değil. Tecrübeli teknik adam, mevcut kadroya inandığını belirterek, devre arasında ise yeni takviyeler yapılacağını söyledi. Transferin son da

Şenol Güneş takımına güveniyor

Bu takım bana yeter

Stoper, ön libero ve kaleci transfer isteği gerçekleşemeyen Şenol Güneş buna rağmen karamsar değil. Tecrübeli teknik adam, mevcut kadroya inandığını belirterek, devre arasında ise yeni takviyeler yapılacağını söyledi.

Transferin son dakikasına kadar stoper, ön libero ve kaleci arayan Beşiktaş, amacına ulaşamadı ama Siyeah Beyazlıların Trabzonlu teknik direktörü  Şenol Güneş, “Bu takım bana yeter. Sezon başından bu yana inanmış çocuklarla yola çıktım. Eksiklerimiz olsa da bu kadro iyi. Daha önce de söylediğim gibi kale, orta alan ve stopere takviye yapmamız lazım” dedi.

PERFORMANSLAR ARTMALI

DEVRE arasında transfler yapacaklarını kaydeden Güneş, “Tesbit ettiğimiz isimler var. Veli ve Tolgay da bizimle olacak. O zamana kadar Oğuzhan, Gökhan ve Olcay performanslarını artırmalı. Quaresma eksiklerine rağmen gayretli, Gomez’den de daha iyi yararlanacağız. Mustafa Pektemek’e de sahip çıkmalı. Motta, Beck ve Tosic de eksiklerini tamamlıyorlar. Milli maç nedeniyle verilen arayı iyi bir şekilde değerlendireceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler