Şenol Güneş: "Şampiyonluğu hak ettik, kupayı alamadık"

Trabzonspor'un efsanesi Şenol Güneş Beşiktaş Nevzat Demir Tesislerinde yardımcıları ile düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulunurken sorulan bir soru üzerine 2010-2011 sezonu ile ilgili de konuştu.  Güneş, aldığı 82 puanın önemli bir ba

Şenol Güneş: "Şampiyonluğu hak ettik, kupayı alamadık"

Trabzonspor'un efsanesi Şenol Güneş Beşiktaş Nevzat Demir Tesislerinde yardımcıları ile düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulunurken sorulan bir soru üzerine 2010-2011 sezonu ile ilgili de konuştu. 

Güneş, aldığı 82 puanın önemli bir başarı olduğunu belirterek, "Trabzonspor'un şampiyonluğu hak ettiğini ama kupayı alamadığını söylemiştik. Şimdi gerçek şampiyonuz, kupayı da alacağımızı biliyoruz. Trabzonspor'dayken gönüllerin şampiyonu denmişti ama şimdi hem gönüllerin şampiyonu hem de gerçek şampiyonuz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler