Şenol Güneş KKTC'de!

KKTC Başbakanlığı'nda saat 14.30'da gerçekleşen kabulde, Güneş'e Cratos'un sahibi ve Trabzonsporlu eski yöneticisi Utku Bozoğlu eşlik ederken, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Ali Çetin Amcaoğlu ve UBP İskele Milletvekili Ahmet Zengin de hazır bulundu. Baş

Şenol Güneş KKTC'de!

KKTC Başbakanlığı'nda saat 14.30'da gerçekleşen kabulde, Güneş'e Cratos'un sahibi ve Trabzonsporlu eski yöneticisi Utku Bozoğlu eşlik ederken, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Ali Çetin Amcaoğlu ve UBP İskele Milletvekili Ahmet Zengin de hazır bulundu. Başbakan İrsen Küçük, Güneş'i KKTC'de görmekten mutluluk duyduklarını belirterek, Güneş'in uzun yıllar futbolcu olarak hizmet verdiği spor camiasına şu anda hoca olarak katkı yaptığına dikkat çekti. 

Güneş'in KKTC'nin spor camiası için önerileri olabileceğini ve tavsiyelerinden yararlanmak istediklerini kaydeden Küçük, Utku Bozoğlu'nun, kendisini kısa bir süre önce Trabzon Spor Kulübü'ne üye yaptığını ve kendisinin de ilk fırsatta Trabzonspor'un maçına gitmek istediğini söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise, Kıbrıs'a ilk kez 1974'den sonra geldiğini o zamandan sonra belli aralıklarla ziyaretler yaptığını anlatarak, burada yabancılık çekmediklerini ve ülkenin spor aktivitelerine katkı koymak istediklerini belirtti.

Türkiye'deki büyük takımların bir araya gelerek KKTC'de etkinliklerde bulunmasının gençlere örnek teşkil edeceğini, sporun bir iş sahası haline gelebileceğini kaydeden Güneş, KKTC'de antrenman sahası için alternatifleri değerlendireceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor