Şenol Güneş kazanmak istiyor

Trabzonpor'un yeni teknik direktörü Şenol Güneş, bundan tam 15 yıl önce yine bir Ankaragücü maçı öncesi, yine bir Belçikalı teknik adamın yerine, yine Sadri Şener döneminde göreve gelmişti. 1993 - 1994 sezonunda Belçikalı teknik adam George Leekens'ın yer

Şenol Güneş kazanmak istiyor

Trabzonpor'un yeni teknik direktörü Şenol Güneş, bundan tam 15 yıl önce yine bir Ankaragücü maçı öncesi, yine bir Belçikalı teknik adamın yerine, yine Sadri Şener döneminde göreve gelmişti.


1993 - 1994 sezonunda Belçikalı teknik adam George Leekens'ın yerine göreve gelen Güneş, o dönem Ankaragücü'yle 1 - 1 berabare kalmıştı. Bu hafta sonu yine bir Ankaragücü maçı öncesi göreve gelen Güneş, bu kez kazanmak istiyor.

Güneş, Ankaragücü ile oynayacakları maçın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, 'Ligde kalan üç maçımızı da kazanmak istiyoruz. Bu yüzden öncelikli olarak Ankaragücü maçını kayıpsız geçmemiz gerekiyor. Ardından da diğer maçlara odaklanacağız. Bu arada yeni başlayacak olan Türkiye Kupası'nda da iddialıyız' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler