Şenol Güneş ipleri sıkı tutuyor

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Athletic Bilbao maçı için oyuncularına uyarılarda bulunurken, "Mantalite olarak bu maçı hazır olmalıyız" dedi. Şenol Güneş, Athletic Bilbao ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi play off maçına büyük önem verdiklerin

Şenol Güneş ipleri sıkı tutuyor

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Athletic Bilbao maçı için oyuncularına uyarılarda bulunurken, "Mantalite olarak bu maçı hazır olmalıyız" dedi.

Şenol Güneş, Athletic Bilbao ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi play off maçına büyük önem verdiklerini belirtti. Antrenmanlarda oyuncularına rakip hakkında bilgiler vermeye başlayan Şenol Güneş, futbolcularından pas yüzdelerini artırmaları gerektiğini isteyen Şenol Güneş, şöyle konuştu:

"Benfica maçında hem istediğimiz pas yüzdesi oranını tutturamadık, hem de topu kendimizde saklayamadık. Bu sorunu aşmamız gerekiyor. Futbol mantalitemizi daha fazla geliştirmemiz lazım. Futbol ayaktan çok beyinle oynanan bir oyun. Bu yüzden mantalite olarak Bilbao maçına hazır olmalıyız ve maç oynarken beynimizi de sahaya vermeliyiz. "

"OYUNU SIKIŞTIRMAMALIYIZ"

Futbolu yardımlaşarak oynamak zorunda olduklarını da vurgulayan Şenol Güneş, şöyledevam etti:

"Benfica maçında basit hatalar yaptık. Ayağımızdaki topu rakibe attık. Bu maçta aynı hataları yapmamalıyız. Oyunu sıkıştırmak yerine boş alanı iyi görmeliyiz. İyi bir kadro ve oyuncu yapısına sahibiz. Bu güzel özelliklerimizi Bilbao maçında sahaya yansıtmalıyız. "

Şenol Güneş, bu arada Bilbao maçı öncesi kadroda yapmayı planladığı zorunlu revizyon için de tüm futbolcularına, "hazır olun" çağrısında bulundu. Şenol Güneş'in Zokora ve Adrian'ın yerlerine oynatacağı isimleri bu hafta içinde kesinleştireceği bildirildi.

SAHANIN ÇİMLERİ YANDI

Öte yandan Trabonpor'un antrenmanlarının büyük bir bölümünü yaptığı 3 nolu sahanın çimlerinin yanması sıkıntı yarattı. Antrenman sahalarından sorumlu görevlilerle konuşan yöneticiler, aldıkları bilgileri Şenol Güneş ile paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor