Şenol Güneş: Hata yaptık!

Şenol Güneş, konuştu.Güneş, "Öncelikli futbol adına ne yaptığımız önemli. Bizim sebepler ne oılursa olsun tempolu oyun yüksek bir konstarasyonla oynamamız gereken bir maçtı. Zeminin bozukluğu da var. Alan savunmasını iyi yapıp güzel oynamamız gerekiyordu.

Şenol Güneş: Hata yaptık!

Şenol Güneş, konuştu.

Güneş, "Öncelikli futbol adına ne yaptığımız önemli. Bizim sebepler ne oılursa olsun tempolu oyun yüksek bir konstarasyonla oynamamız gereken bir maçtı. Zeminin bozukluğu da var. Alan savunmasını iyi yapıp güzel oynamamız gerekiyordu. Sağ bekimiz forvet oynadı bu yanlıştı.

Rakibe hamle yaparak pozisyonlarda bulunmak istedik. Başarılı olduk bazı yerlerde ama olmadı. Düğün bayramın etkisiyle camiamız başarıyı kutlayacaktır ama o maçı orada bıraktık şimdi bu maça bakacağız. İnter'i kaybedip burada kazanabilirdik.

Yani insanlar işine geldiği gibi anlamasın olayları. Sonuçlara yorumlama yaparsan oyuncuda buna göre kendine benimserse hata yapmış oluruz. Bu maç herşeye rağmen Trabzonspor'un kaybedeceği bir maç değildi" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor