Şenol Güneş harekatı!

Beşiktaş, Şenol Güneş ile görüşmelere başlamaya hazırlanıyor.Slaven Bilic’ten boşalan teknik direktörlük görevine Şenol Güneş’i getirmek isteyen Beşiktaş, girişimlerine başladı. Tecrübeli teknik adam ile siyah-beyazlı yönetimin birkaç gün içerisinde görüş

Şenol Güneş harekatı!

Beşiktaş, Şenol Güneş ile görüşmelere başlamaya hazırlanıyor.

Slaven Bilic’ten boşalan teknik direktörlük görevine Şenol Güneş’i getirmek isteyen Beşiktaş, girişimlerine başladı. Tecrübeli teknik adam ile siyah-beyazlı yönetimin birkaç gün içerisinde görüşme yapması bekleniyor.

Bursaspor’da başarılı bir sezon geçiren Şenol Güneş, yeşil-beyazlı ekiple yol ayrımına girdi ve Beşiktaş yönetimi de Bursaspor ile sözleşmesi sona eren tecrübeli teknik adam ile görüşmek için girişimlerine başladı.

Bu girişimler sonunda Güneş’ten randevu alan siyah-beyazlı yöneticiler birkaç gün içerisinde deneyimli çalıştırıcı ile masaya oturacak. İki tarafında şartlarını masaya koyacağı görüşmede, eğer anlaşma ortamı sağlanırsa Beşiktaş cephesi transfer çalışmalarını Şenol Güneş’e aktaracak.

Güneş'in Beşiktaş konusunda nasıl bir adım atacağı bilinmezken tecrübeli hocaya birçok teklifin olduğu öğrenildi.

Öte yandan Beşiktaş Güneş'in dışında Mustafa Denizli'yi de gündemde tutuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor