Şenol Güneş "Hakemlerle ilgili konuşmanın anlamı yok"

Bursaspor Teknik direktörü Şenol Güneş Bursaspor'un Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında evinde Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından maçı değerlendirdi.Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktör

Şenol Güneş "Hakemlerle ilgili konuşmanın anlamı yok"

Bursaspor Teknik direktörü Şenol Güneş Bursaspor'un Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında evinde Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından maçı değerlendirdi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, hakemlerle ilgili konuşmanın anlamı olmadığını belirterek, "Bu böyle devam edecek gibi görünüyor. İnşallah sezon sonuna doğru daha ayıp şeyler olmaz. Kendi sahamızda mutlaka kazanmak istiyorduk. O niyetle sahaya çıktık. Pozisyon da bulduk, gol de bulduk, pozisyon da verdik. İlk yarı oyunu kopartabilirdik. İkinci yarı iyi başladık, pozisyonlar bulduk ama gol yedik. Yediğimiz gol sonrası, rakibe oyunu verdik. Penaltı pozisyonu oyunu koparttı zaten. Bugün kazanmamız gereken bir maçta 2 puan kaybettik. Bizim oyun kontrolümüz düşündüğümüzün altında olması sebebiyle 2 puan kaybettik. Oyuncularımı 10 kişi kalmalarına rağmen sergiledikleri mücadeleleri için tebrik ediyorum. Taraftarlarımız açısından özür diliyoruz, üzgünüz" dedi.

Takımda son haftalarda düşüş olduğu yönündeki sorulara cevap veren Güneş, "2 maçta bir puan aldık, bu açıdan düşüş var. Oyun olarak da akıcılık olarak, tempo olarak üst seviyede değiliz" şeklinde konuştu.

"UMARIM DAHA AYIP ŞEYLER OLMAZ"

Güneş, hakemle ilgili soruya ise, "Hakem ile ilgili konuşmayı doğru bulmuyorum. Konuşmanın anlamı yok, faydası yok. Bu böyle devam edecek gibi görünüyor. İnşallah sezon sonuna doğru daha ayıp şeyler olmaz" şeklinde cevap verdi.

Volkan Şen'in oyundan alınınca doğrudan kulübeye gitmesi konusunda ise, "Volkanın çıkarken kulübeye girmesi gerekiyordu ama herhalde üzgündü içeri gitti. Doğru değildi, kulübeye gelmesi gerekiyordu" ifadelerini kullandı.
Son dakikalarda iki oyuncu değiştirmesiyle ilgili bir soruya ise yeşil-beyazlı takımın teknik adamı şöyle cevap verdi:
"Zaman geçirmek için yaptım. Zaten 10 kişi olmamıza rağmen oyun disiplini iyiydi, 1-1 olmasına 10 kişi olmamıza rağmen oyun disiplini iyiydi, sistemi bozmak istemedim. Son dakikalarda oyuna aldım. Mahzuru yok değil mi değişikliğin?" 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor